Over ons

DNA-test.nl biedt u zowel in Nederland als in België de mogelijkheid om een DNA test uit te voeren, zowel voor uw gemoedsrust als voor juridische doeleinden. We werken samen met het DNA Diagnostics Centre (DDC), het grootste en meest toonaangevende laboratorium ter wereld. Daarnaast gaat er een vakkundig team van huisartsen schuil achter de website. Zij bieden u de mogelijkheid vragen te stellen over zowel de DNA testen als uw persoonlijke situatie, waar ze op een vertrouwelijke en desgewenst anonieme manier mee omgaan.

Heeft u vragen?

Wij staan graag voor u klaar met alle informatie over de DNA test die u maar wenst

Neem contact op

A. Brons medisch adviseur

A. Brons

Medisch adviseur

Grootste en meest toonaangevende laboratorium

Het laboratorium waarmee we samenwerken (DDC) voldoet aan de strengst mogelijke eisen en heeft de laboratoriumprocessen op een uitstekende manier geoptimaliseerd, zodat men er niets minder dan topkwaliteit kan bieden. Men maakt gebruik van een Dual Process systeem, dat ervoor zorgt dat men ieder DNA monster twee maal test, met behulp van onafhankelijke teams. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde mate van betrouwbaarheid en kwaliteit, zodat de DNA test een uitslag brengt die u met een grote mate van zekerheid aan kunt nemen (voor vaderschapstesten en moederschapstesten minimaal 99,999%).

Onze Voordelen

Snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis

Hoogste betrouwbaarheid

Standaard 20 Loci test zonder meerprijs

Gecertificeerd DNA-test bedrijf

Erkend volgens de ISO 17025 normen

Vraag het een huisarts

Heeft u vragen over de DNA test, of wilt u weten of dit een voor u geschikte test is? Wij werken samen met een team van deskundige (Nederlandse) huisartsen, die samen meer dan 60 jaar ervaring hebben. We zullen uw gegevens altijd volledig vertrouwelijk en desgewenst anoniem behandelen, waardoor u op een discrete manier gebruik kunt maken van onze dienstverlening. Heeft u een technische vraag over de DNA test, of wilt u het hebben over uw persoonlijke situatie? Neem dan direct contact op met ons.

Klantenservice

De klantenservice van DNA-test.nl wordt verzorgd door Northsea Marketing BV te Vlaardingen (bij Rotterdam). U kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent uw bestelling, voor afname van de testen en uiteraard ook voor vragen welke test in uw situatie het meest geschikt is. Wilt u volledig anoniem blijven en de test het liefst komen afhalen? Neem dan even contact op via onderstaand emailadres of telefoonnummer of via ons contactformulier.

Northsea Marketing B.V.
4e Industriestraat 12
3133 EK Vlaardingen

T: 010 - 340 0003
E: info@dna-test.nl

Kamer van Koophandel nummer: 56989024
BTW nummer: 852391481B01