Accreditaties

DNA Diagnostics Center biedt haar klanten de meest betrouwbare en de hoogste kwaliteit DNA-testen aan. Hieronder staat een lijst van accreditaties en certificeringen welke aan het DDC laboratorium zijn toegekend.

ISO / IEC 17025 Certificering

ISO / IEC 17025 Certificering

ISO-certificering staat voor het hoogste niveau van accreditatie. Certificering volgens ISO / IEC 17025-normen verzekert klanten van wetenschappelijk verantwoorde tests die aan strenge internationale normen voldoen. DDC heeft de ISO-certificering verkregen door ACLASS Accreditation Services, een volwaardig lid van de ILAC.

AABB

AABB

Het AABB's Verwantschapstesten Accreditatie Programma is de internationaal toonaangevende gouden standaard voor DNA-vaderschapskwesties en andere relatietesten uitgevoerd in testlaboratoria. Het programma stelt de algemeen geldende normen vast en bevordert deze normen met het oog op het testen van de kwaliteit en zorg voor patiënten. Om in rechtbanken en andere overheidsinstellingen wereldwijd gebruikt te kunnen worden, moeten DNA-tests worden uitgevoerd door AABB-geaccrediteerde laboratoria. DDC heeft deze AABB accreditatie voor het eerst ontvangen in 1996. Bij dit accrediatie proces wordt het laboratorium getoetst op honderden AABB standaarden. DDC is trots op het feit dat bij de laatste vier accreditatie ronden het laboratorium nul maal een non-conformiteit aan de strenge AABB eisen is gevonden. Dit is een weerspiegeling van DDC's volledige toewijding aan kwaliteit.

ASCLD/LAB-International

ASCLD/LAB-International

De American Society of Crime Laboratory Directors/Laboratory Accreditation Board (ASCLD/LAB) heeft het strengste accreditatie programma voor forensische DNA-laboratoria. De internationale accreditatie wordt toegekend aan een groep van elite laboratoria die aan internationale normen voor forensisch DNA-onderzoek voldoen. DDC is momenteel het enige privé DNA-laboratorium dat deze prestigieuze accreditatie wist te behalen.

Onze Voordelen

Snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis

Hoogste betrouwbaarheid

Standaard 20 Loci test zonder meerprijs

Gecertificeerd DNA-test bedrijf

Erkend volgens de ISO 17025 normen

College van Amerikaanse Pathologen (CAP)

College van Amerikaanse Pathologen (CAP)

Het doel van het CAP Laboratorium Accreditatie Programma is "om de patiëntveiligheid te verbeteren door het bevorderen van de kwaliteit van de pathologie en laboratoriumdiensten door middel van onderwijs, normering en het waarborgen van laboratoria zodat deze voldoen aan de wettelijke eisen of deze overtreffen". DDC's laboratorium heeft een perfecte rating bereikt in de meest recente CAP inspectieronde, waarbij de algemene procedures en uitmuntendheid van het laboratorium onderzocht werden voor het leveren van moleculaire diagnostiek diensten.

New York State Department of Health (NYSDOH)

New York State Department of Health (NYSDOH)

De NYSDOH certificering is benodigd voor laboratoria om DNA-testen uit te voeren in zaken afkomstig uit New York. De NYSDOH normen behoren tot de meest strenge normen voor laboratoriumtests. Zo vereist de NYSDOH certificering grondige inspectie van de gehele test service, inclusief de chain of custody procedures en patiënt verwijzingen. DDC is een van de weinige AABB-geaccrediteerde laboratoria die ook beschikken over de prestigieuze NYSDOH certificering, waarbij tijdens de afgelopen drie inspecties een perfecte rating werd bereikt.

Clinical Laboratory Improvement Amendments (CLIA)

Clinical Laboratory Improvement Amendments (CLIA)

De CLIA accreditatie, afgegeven door het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid, zorgt ervoor dat resultaten uitgevoerd in laboratoria snel, nauwkeurige en betrouwbaar zijn. DDC is nu al meer dan 8 jaar geaccrediteerd door CLIA.

DNA Diagnostic Center certificaat

Heeft u vragen?

Wij staan graag voor u klaar met alle informatie over de DNA test die u maar wenst

Neem contact op

A. Brons medisch adviseur

A. Brons

Medisch adviseur