Halfzusje erbij voor Beyoncé

De uitslag van een DNA-test in Texas wijst uit dat Beyonce er een halfzusje bij heeft. Het gaat om de dochter van TaQoya Branscomb, een lingeriemodel. De vader van Beyonce zou hier in 2010 het bed mee hebben gedeeld en op die manier een dochter bij haar hebben verwekt. De moeder van het kindje was hier al langer van overtuigd, maar het was de vaderschapstest die hier uiteindelijk duidelijkheid over wist te scheppen.

Mathew Knowles is de vader van het kind
Er was lange tijd sprake van onenigheid over de familieband die er wel of niet zou zijn. De uitslag van de vaderschapstest toont echter duidelijk aan dat Mathew Knowles met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de vader is van het kindje, wat betekent dat het gaat om een halfzus van Beyonce.

Vaderschapstest biedt aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid
Het is TMZ die de beschikking heeft over de uitslag van de vaderschapstest, waardoor dit nieuws de overige media ter oren is gekomen. Het is de uitslag van een test die Knowles in Texas diende te ondergaan. Een rechter in Houston had hem hiertoe verplicht, op basis van de geruchten en aanwijzingen die er bestonden. Het ging in dit geval om een juridisch geldige DNA test, wat betekent dat men strenge procedures heeft gevolgd om tot de afname van DNA te komen en dit bijvoorbeeld onder controle naar het laboratorium te verstoren.

Uit de vaderschapstest blijkt dat Mathew Knowles voor 99,998% zeker de vader is van het kindje. Dat betekent dat er een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bestaat over het feit dat er sprake is van een biologische relatie. Dit betekent onder andere dat Branscomb nu zal proberen om alimentatie te eisen, iets dat tot op heden niet mogelijk was.

Tweede buitenechtelijke kind
Het is voor Mathew Knowles helaas niet de eerste keer dat hij dient te erkennen de biologisch vader te zijn van een kindje buiten zijn huwelijk om. Ook in 2010 erkende hij al eens de vader te zijn van een kind. Het gaat om Nixon, de zoon van actrice Alexsandra Wright. Tina, de moeder van Beyonce, vroeg als het gevolg daarvan de scheiding aan van Mathew Knowles. Bovendien ontdekte zij in die periode dat hij al anderhalf jaar vreemdging met Wright. Beyonce heeft er op deze manier nu dus een halfzusje en een halfbroertje bij.