Zus teruggevonden

Denise Plath-Slatterly was haar zus al meer dan 20 jaar aan het zoeken, tot een rapport van News Centre 10 en een DNA Test door DDC eindelijk uitkomst wisten te bieden. Ondertussen gebruikte Denise ook Facebook om een zoektocht van 20 jaar in een laatste haast wanhopige poging tot een goed einde te brengen. Begin maart koos ze een foto uit en zette ze deze online op de Facebookpagina van News Centre 10, waardoor alles ineens in een stroomversnelling terecht kwam.

12.000 likes op Facebook

De foto die Denise plaatste werd al snel een groot aantal keren gedeeld, waardoor de assistentie die ze in wilde schakelen in ieder geval effect leek te gaan sorteren. In totaal besloten 12.000 mensen op Facebook de foto de delen, om mee te helpen in de zoektocht naar Lory, de zus van Denise. Het was uiteindelijk echter een rapport van News Centre 10 dat tot een doorbraak wist te leiden. Het DNA Diagnostics Centre (DDC) besloot een aantal DNA monsters te testen, met behulp van een Broer-Zus test. Hieruit kwam een match naar voren, tussen Denise en haar zus Lory.

Eerdere pogingen

Denise was blij verrast, vooral omdat ze eerder al een aantal andere pogingen had ondernomen om tot een weerzien met haar zus te komen. Zo heeft ze bijvoorbeeld eerder al contact opgenomen met het Ministerie van Gezondheid, heeft zij al eens een privé onderzoeker ingeschakeld en heeft ze het zelfs via de rechter eerder al geprobeerd.

DDC is gespecialiseerd in een groot aantal DNA testen, waarmee het bijvoorbeeld mogelijk is om familierelaties vast te stellen. Wilt u zelf een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via 010 - 340 0003 of laat uw gegevens bij ons achter via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.