Contact

Bel ons op telefoonnummer: 010 - 340 0003. Of vanuit het buitenland: +31 10 340 0003.

Wilt u een DNA test uit laten voeren om na te gaan of u de vader of de moeder bent? Wilt u op een anonieme manier testen hoe uw DNA profiel in elkaar zit? Wilt u meer informatie over hoe een DNA-test precies in de praktijk gaat? Of wilt u het liefst langskomen om het testmateriaal op te halen? Wij kunnen u meer vertellen over de DNA test die in uw geval het best geschikt is zodat u deze bij ons (online) kunt bestellen. Bent u benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat u de test anoniem uit kunt voeren, of wilt u uw verhaal aan ons kwijt om na te gaan of een DNA test de juiste keuze is?

Vragen en antwoord

Heeft u vragen?

Dan staan wij voor u klaar!

 

A. Brons

Medisch Adviseur

Wij staan voor u klaar!

Wij staan graag voor u klaar met alle informatie over de DNA test die u maar wenst. U kunt een persoonlijke vraag bij ons kwijt, maar ook indien u meer wilt weten over de technische details van de mogelijkheden vertellen we u daar natuurlijk graag meer over. U kunt spreken met een Nederlandse huisarts met meer dan 30 jaar ervaring die zich bij ons heeft aangesloten. U kunt daarom bovendien rekenen op strikte vertrouwelijkheid en een uiterst discrete manier van handelen.

Bel ons op telefoonnummer: 010 - 340 0003. Of vanuit het buitenland: +31 10 340 0003.

Ook kunt u het onderstaand formulier invullen, geef daarbij aan hoe wij contact met u kunnen opnemen en wanneer. Wij kunnen u terugbellen op een moment dat het u goed uitkomt. Een telefoonnummer achterlaten is echter niet noodzakelijk, maar geeft u dan wel een emailadres op.

Contact Informatie

* Verplichte velden