Vaderschapstesten

De onderstaande vaderschapstesten kunnen u een antwoord geven op vragen zoals “ben ik de vader van mijn kind?”, “is hij wel echt de vader van mijn kind?” of “was de man die ik kende als mijn vader wel echt mijn biologische vader?”. Met uitzondering van de prenatale vaderschapstest zijn de testen eenvoudig zelf thuis uit te voeren, waarna u de monsters opstuurt naar het laboratorium waar de vaderschapstesten worden uitgevoerd. Binnen enkele dagen nadat het laboratorium het DNA voor de vaderschapstest heeft ontvangen ontvangt u reeds een antwoord met de hoogst haalbare nauwkeurigheid.
 1. Vaderschapstest doe het zelf kit

  Vaderschapstest

  Vaderschapstest door middel van het DNA van vader en kind. Zowel rechtsgeldige als gemoedsrust testen. U kunt eenvoudig thuis een vaderschapstest afnemen.
  Uitslag binnen: 4 werkdagen na terugontvangst monster
  Vanaf
  € 189,00

 2. Y-chromosoom - vaderlijke lijn vergelijkingstest

  Y-Chromosoom vergelijkingstest

  Y-chromosoom - vaderlijke lijn vergelijkingstest
  Uitslag binnen: 7 werkdagen na terugontvangst monster
  Vanaf
  € 269,00

 3. Prenatale-test – doe het zelf kit

  Prenatale vaderschapstest

  De prenatale vaderschapstest is een niet invasieve DNA test, waarbij zonder risico voor de baby al in een zeer vroeg stadium tijdens de zwangerschap een vaderschapstest gedaan kan worden. Voor de prenatale vaderschapstest wordt bloed van de moeder afgenomen, en uit het bloed van de moeder wordt vervolgens het DNA van de ongeboren baby gehaald om de prenatale vaderschapstest op uit te voeren. Van de vader wordt wangslijm afgenomen. Deze prenatale vaderschapstest kan al vanaf de negende week van de zwangerschap worden uitgevoerd zonder risico voor de baby. Laat NU uw test afnemen door ons, volledig anoniem en zonder zorgen. Neem contact met ons op voor details.
  Uitslag binnen: standaard 8 werkdagen na terugontvangst monster
  Vanaf
  € 1.249,00