Video

RTL4 | DNA-test.NL

DNA-test.nl is gevraagd om mee te doen aan het programma LifestyleXperience Plus van RTL4 om iets te vertellen over hoe DNA testen nu precies in zijn werk gaan. In het filmpje wordt een korte toelichting gegeven op de redenen waarom mensen een DNA test willen ondergaan en hoe gemakkelijk het afnemen van een DNA test is.

LifestyleXperience Plus wordt elke week op RTL4 uitgezonden en presenteert innovatieve producten en diensten die het leven van mensen raken. In dit item ondergaat presentatrice Sammy Vinke een DNA test en laat zien hoe eenvoudig dit in zijn werk gaat.

TROS Radar bestempelt DNA-test.nl als de beste keuze TROS Radar deed in haar uitzending van 12 mei 2014 onder andere onderzoek naar drie verschillende DNA thuistesters, waaronder die van DNA-test.nl. De familie die in de uitzending gevolgd werd wilde uitsluitsel over hun tweeling. De DNA testen wezen uit dat het ging om een eeneiige tweeling, zoals de familie vermoedde. DNA-test.nl kwam hierbij zeer goed uit de bus, zowel prijstechnisch als inhoudelijk.

DNA-test.nl bij TROS Radar TROS Radar gebruikte drie verschillende thuistesten, waaronder die van DNA-test.nl. Zij gebruikten de tweelingtest, een populaire test op de website waarmee kan worden vastgesteld of sprake is van een eeneiige or twee-eiige tweeling. Radar bevestigt de methode die wij hanteren, zonder teveel poespas of extra’s. In tegenstelling tot andere aanbieders, krijgt u bij ons alleen de werkelijk nodige materialen voor het afnemen en verzenden van de DNA test, in combinatie met een duidelijke handleiding. Hierdoor is onze test zeer eenvoudig te gebruiken, en wordt de kans op verwarring zo klein mogelijk. Een gespecialiseerde arts, klinisch geneticus van het Universitair Medisch Centrum in Groningen, bevestigt in het filmpje dat overige toebehoren als handschoenen geen toegevoegde waarde bieden. DNA-test.nl levert bovendien zowel de Engelse uitslag als een Nederlandse begeleidende brief aan na het uitvoeren van de DNA test, waardoor u gewoon in het Nederlands kunt lezen wat de test heeft uitgewezen. Uitstekende DNA test tegen een scherpe prijs Al met al komt de DNA test van DNA-test.nl op een uitstekende manier naar voren in het filmpje van TROS Radar. Onze test kost €199, waarmee u €30 - €81 kunt besparen op de testen van andere aanbieders, terwijl alle drie de testen precies hetzelfde resultaat uitwezen. Onze test werd door TROS Radar als beste getest wanneer we kijken naar de combinatie van prijs en kwaliteit.

TROS Radar | DNA-test.nl

Op 2 mei 2016 is Arne Brons van DNA-Test.nl geïnterviewd door EditieNL. Naar aanleiding van een verhaal rondom de echte vaderschap van bekende radio-dj Mattie Valk deed EditieNL onderzoek naar DNA-onderzoek en thuistests. Arne Brons schetst de huidige tendens in de maatschappij rondom het onderzoeken van familierelaties en met name het bewijs van vaderschap. Het lijkt overduidelijk dat er veel mensen blijven rondlopen met vragen over de werkelijke verwantschappen binnen hun familie. Dit interview zal u laten zien dat u niet de enige bent vragen die u nu eenvoudig beantwoord kunt krijgen.

Op 10 september 2014 maakte BNR Nieuwsradio melding over de mogelijkheid om bij ons een DNA test thuis uit te voeren. De door ons gezette standaard van testen geeft de mogelijkheid om een vaderschapstest van hoge kwaliteit thuis uit te voeren. Vervolgens schrijft BNR over hoe de test vervolgens door DDC wordt onderzocht in het laboratorium. Ook gingen zij in op het percentage van 2 à 3 procent van kinderen in Nederland waarvan de vader niet de biologische vader is. Uiteraard werd ingegaan op de extreem hoge nauwkeurigheid van onze testen. U kunt hier het originele stukje lezen.

BNR Nieuwsradio  – DNA Diagnostics Center