Laboratorium

Alle testen die u afneemt van DNA-test.nl worden uitgevoerd door het DNA Diagnostics Center (DDC). Het DDC is wereldwijd het grootste, meest gerenommeerde en meest toonaangevende bedrijf voor het uitvoeren van DNA-testen.

Het laboratorium zet de meest actuele technologieën in. U bent bij het DDC verzekerd van optimale nauwkeurigheid, hoge betrouwbaarheid en optimale integriteit van iedere afzonderlijk DNA-test. Het toegewijde customer support team zorgt er samen met de fulltime genetici voor dat alles onder het juiste toezicht gebeurt.

Das DNA Diagnostics Center (DDC)

Onze Voordelen

Snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis

Hoogste betrouwbaarheid

Standaard 20 Loci test zonder meerprijs

Gecertificeerd DNA-test bedrijf

Erkend volgens de ISO 17025 normen

Volledig geaccrediteerd

Het DDC is volledig geaccrediteerd. Het beschikt over alle benodigde internationale certificeringen. Denkt u hierbij aan de ISO / IEC 17025 certificering. ISO-certificering staat voor het hoogste niveau van accreditatie. Certificering volgens ISO / IEC 17025-normen verzekert u van wetenschappelijk verantwoorde testen die aan strenge internationale normen voldoen.

Daarnaast beschikt het DDC over de accreditatie van de AABB (American Association of Blood Banks). Om DNA-testen in rechtbanken en andere overheidsinstellingen te kunnen gebruiken, moeten zij worden uitgevoerd door AABB-geaccrediteerde laboratoria. DDC heeft deze AABB accreditatie voor het eerst in 1996 ontvangen.

Het Ministerie van Justitie van het Verenigd Koninkrijk heeft het DDC officiële accreditatie verleend voor het uitvoeren van DNA-testen in vaderschapskwesties.

Tot slot beschikt het DDC als enige privé DNA-laboratorium over de prestigieuze ASCLD/LAB accreditatie, de accreditatie van het College van Amerikaanse Pathologen (CAP), de New York State Department of Health (NYSDOH) en Clinical Laboratory Improvement Amendments (CLIA).

Juridische klantenkring

DDC heeft een sterk groeiende (juridische) klantenkring.Het laboratorium voert onder meer (rechtsgeldige) DNA-testen uit voor consumenten, overheden, bedrijven, advocaten, artsen en sociale dienstverleners. Wij rekenen Gemeenten, COA’s, Vluchtelingenwerk, Jeugdzorg, Kinderbescherming en advocatenkantoren tot onze klanten. Daarnaast voert DDC ook regelmatig testen uit voor televisie programma’s en talkshows.

DDC verzorgt ook verschillende opleidingen. Zo is het onlangs gestart met de DNA test Continuous Professional Development opleiding, voor de juridische markt. Deze opleiding is goedgekeurd door de Law Society van Engeland en Wales.

Advies en ondersteuning

Het DDC heeft veel ervaring met (rechtsgeldige) vaderschasptesten, moederschapstesten, broer-zus testen, DNA-opslag, DNA-profilering, afkomst- en etniciteitstesten en forensische defensie consultancy. Het is daarom een uitstekende partij voor de uitvoering van uw DNA-test.

Het DDC voert niet alleen de DNA-testen voor ons uit, maar is ook een waardevolle partner die graag advies en ondersteuning biedt.